Polyester boten

 

Wij kunnen u via onze importeur en fabrikant een ruime keuze aan merken en modellen van polyester boten aanbieden en leveren.

Modellen variëren van eenvoudige openboten, tot consoleboten tot sportboten tot sloepen.

Wanneer u op een van onderstaande merken klikt (op het plaatje)wordt er een nieuw venster geopend waar u alle details en varianten van dat merk kunt bekijken. Wanneer u in een bepaald merk/type/model geïnteresseerd bent, komt u dan gezellig langs zodat we onder het genot van een kopje koffie rustig over uw wensen en specificaties kunnen praten.

 Klik op een plaatje voor meer details en foto’s van de importeur of fabrikant.

Riverfox 390 geel

Fox Boats

Nieuw ! Fox Boats visboten. De ultieme boot voor de visser ontworpen voor en door sportvissers.

Bekijk de modellen

Genuss 700 Speed (2)

Genuss

Nieuw ! Wilt u kwaliteit voor uw geld? Dan is een Genuss boot iets voor u.

Bekijk de modellen

420s2Verano De Verano is er in roeiboot, sloep, console en motorboot  van 3.80 tot 5.00 mtr.  De Verano boten zijn van Poolse fabricaat. Hierdoor zijn deze boten ook erg gunstig geprijsd.  Het materiaal is polyester met een zeer nauwkeurige afwerking. Ze zijn naar ieders budget en smaak geheel op te bouwen en in verschillende kleuren te verkrijgen n.l. crème, blauw, donker blauw, antraciet,zwart en Bordeaux rood.

Alure15

Crescent

Met een Crescent boot varen is een van de uitverkoren manieren om je vrije tijd door te brengen. Alvorens een nieuwe boot te kiezen, moet je wel heel wat overwegen. Het is van het allergrootste belang over een zeewaardige boot te beschikken. Samen met Det Norske Veritas voerden we gedurende een aantal jaren herhaaldelijk tests uit, waardoor we ervaringen opdeden over de manier waarop een goede plezierboot gebouwd moet worden. De gebruikte materialen zijn versterkt polyester en NGA-gelcoat met een hoge UV-weerstand.

2012-Yamarin-Cross-53-Center-Console-EU-NA-Static-002

Yamarin

De Yamarin boten zijn standaard bijzonder compleet uitgerust, en er is een groot aantal accessoires beschikbaar. Deze boten hebben hun populariteit te danken aan hun hoge kwaliteit en inruilwaarde. De Yamarin modellenlijn biedt een brede keus, van kleine open bootjes tot planerende kruisers. Yamarin boten worden ontwikkeld met behulp van moderne, computer-ondersteunde ontwerpmethoden, CAD/CAM-technologie, 3D-modellen en geautomatiseerde bewerking. De boten worden geproduceerd volgens de zogenoemde injectielaminatietechniek, waardoor elke boot dezelfde duurzame kwaliteit heeft. De gebruikte materialen zijn – evenals bij de Crescent boten –  versterkt polyester en NGA-gelcoat met een hoge UV-weerstand. Alle railingen, kikkers en zwemtrappen zijn gemaakt van RVS. Vanaf model 4610 zijn de boten standaard voorzien van de nieuwe NFB-stuurinrichting, die het vasthouden van de koers vereenvoudigt en zowel het vaargedrag als de veiligheid van de boten nog verbetert.

pioner 13

Pioner

De Pioner is een lichte en vrijwel onverwoestbare kunststof boot. 
Van kleine roeiboot tot supersnelle sportboot.