Welkom bij Gorsseling Watersport

Gorsseling Watersport, officieel YAHAMA dealer, is  gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van Yamaha buitenboordmotoren maar ook met andere merken buitenboordmotoren kunt u bij ons terecht!

U bent bij ons van harte welkom voor nieuwe  boten, buitenboordmotoren, Pega trailers, zeilmakerij en diversen accessoires voor de watersport.  Ook hebben wij een continue wisselend aanbod van occasion boten en motoren.

Nieuw !! Fox Boats Open Vaardagen 5 en 6 oktober

 

logo

 

Wij zijn importeur geworden van Fox Boats voor de Benelux. Het ontwerp van deze boten is het resultaat van 15 jaar ervaring van een van de beste Poolse Sport Visser. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van deze vissersboten. De norm is dat al deze boten beschikken over een grote, vlakke en stijve vloer en dat extra apparatuur en visgerei eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Alle boten zijn voorzien van een vlakke vloer met anti-slip oppervlak, dit geeft een gevoel van veiligheid en comfort tijdens het vissen. Deze Fox Boats vissersboten zullen voldoen aan de zelfs meest veeleisende vissers.

De boten zijn ideaal voor diegenen die comfort, esthetiek, prestaties en gebruik van de ruimte waarderen.

Op 5 en 6 oktober a.s. kunt u bij ons komen proefvaren met de Fox Boats zodat u zelf deze bijzondere boten kunt ervaren. Hiervoor dient u zich op te geven d.m.v. een email te sturen naar info@gorsselingwatersport.nl met uw naam, adres en welke dag u wilt komen proefvaren. Op deze manier kunnen wij ons voorbereiden op de open vaardagen.

Tevens hebben wij dat weekend spetterende aanbiedingen van onze showroom voorraad boten, buitenboordmotoren, accessoires en occasions. Kijk op de volgende pagina voor de aanbiedingen die wij al klaar hebben staan. Aanbiedingen pagina. En natuurlijk hebben wij de koffie met wat lekkers klaar staan! Reden te meer om even langs te komen.

 

Meer info

 

Fox Boats

 

 

 

  


 Ons aanbod van boten en motoren

 

Wij kunnen u via onze importeur en fabrikant een ruime keuze aan merken en modellen van polyester boten aanbieden en leveren. Modellen variëren van eenvoudige openboten, tot consoleboten en van sportboten tot sloepen.

Wij kunnen u ieder model Yamaha buitenboordmotor leveren. Van 2.5 tot 350pk. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van uw buitenboordmotor. Mocht u geïnteresseerd zijn in een specifiek model of wilt u een deskundig advies, neem dan contact met ons op.

Gorsseling Watersport heeft een drietal verschillende merken aluminium boten in de showroom staan. De aluminium boten zijn modellen die variëren van eenvoudige platbodems en snelle V-bodems, dit zijn zeer functionele vis of openboten, tot consoleboten en super sportboten.

Gorsseling Watersport heeft Bombard rubberboten en Yam rubberboten, deze beide merken hebben een zeer ruime keuze aan modelvarianten. Van 2.00m tot 8.08m lengte. Van 2 tot 20 personen. Modellen variëren van zeer lichte en handzame opblaasboten tot de sterke en supersnelle sport ribs. Wanneer u in een bepaald merk/type/model geïnteresseerd bent, komt u dan bij ons langs zodat we rustig over uw wensen en specificaties kunnen praten.

 

Wij hebben diversen gebruikte boten. Klik hier om ons aanbod occasion boten te bekijken. U bent uiteraard van harte welkom om langs te komen om ons aanbod ter plekke te bekijken. Ook kunt u op afspraak een proefvaart maken.

Al onze occasion buitenboordmotoren hebben een complete onderhoudsbeurt gehad. Wij willen immers dat u met plezier gaat varen! Hierdoor kunnen wij op Yamaha buitenboordmotoren 1 jaar garantie geven en op andere merken buitenboordmotoren 3 maanden garantie. Bent u geïnteresseerd in een van onze occasion buitenboordmotoren dan kunt u contact met ons opnemen. U bent uiteraard ook welkom om langs te komen om ons aanbod ter plekke te bekijken.

 


Gorsseling Watersport is Dealer van:

Yamaha

Linder

G3

Buster

Bombard

Verano

Wiede sloep

Clever sloep

Turbo Swing

Lowrance

Pioner

Crescent

Yamarin

Marvel

Track Jack

Lowrance

Pega

Easy

Double Lock

MA*FRA


 Hier kunt u ons vinden


View Larger Map