Alluminium boten

 

Gorsseling Watersport heeft een drietal verschillende merken aluminium boten in de showroom staan.

De aluminium boten zijn modellen die variëren van eenvoudige platbodems en snelle V-bodems, dit zijn zeer functionele vis of openboten, tot consoleboten en super sportboten.

Klik op een plaatje voor meer details en foto’s over de aluminium boten.

Linder

De Linder boten staan bekend om hun lichte gewicht. Ze zijn speciaal voor die mensen graag nieuwe wateren willen ontdekken. Het is een zeer sterke en flexibele aluminium boot die uit een plaat aluminium geperst is. Deze boten hebben helemaal geen onderhoud nodig. Als u wilt genieten op het water zoveel als u maar kan dan is een Linder boot de boot voor u.

G3

De populariteit van aluminium G3 boten is groter dan ooit tevoren. In de hengelsport is deze boot niet meer weg te denken. De voordelen van dit materiaal zijn dat ze heel licht zijn, onderhoudsarm, zeer duurzaam en met relatief lichtere motoren  kunnen worden uitgerust. Dat leidt tot lagere brandstofkosten. De minimale plaatdikte bij de G3 boten is uitzonderlijk n.l. op de uitgerekte punten 1.44 tot 1.98*mm.
 

Buster

Deze uitermate veilige aluminium boten zijn van Fins fabricaat. Ze zijn sterk, onzinkbaar en uiterst duurzaam. Als u geen onderhoud aan uw boot wilt hebben dan is de Buster een goede keus. Ze zijn er vanaf 4.15 tot 6.70 mtr.
De vaareigenschappen van de Buster boot zijn uitstekend. Als je eenmaal een Buster gewend bent wil je nooit meer een andere boot.